VIZIONI

Të jemi Partner i Besueshëm, duke Udhëhequr anëtarët tanë dhe klientët e tyre, përmes një terreni gjithnjë e më Dinamik të pasurive të paluajtshme.

 

MISIONI

Të Fuqizojmë NDËRMJETËSIT ndërsa ata Ruajnë, Mbrojnë dhe Zhvillojnë me profesionalizëm të drejtën e pronësisë së paluajtshme për të gjithë.

Anëtarët

FUQIZIMI I KOMUNITETIT DHE RRJETIT TË NDËRMJETËSVE NËPËRMJET KËRKIM – ZHVILLIMIT:

 

NAREA, jo vetëm që bën të mundur një mjedis ku çdo anëtar mund të zhvilloj rrjetin e vet dhe mundësitë e biznesit, por për më tepër nëpërmjet Kërkimeve të Tregut, Konferencave, Simpoziumeve dhe Tavolinave të Rumbullakta, synon fuqizimin e çdo Brokeri në NDËRMJETËSIM.

Analiza & Statistika

FUQIZIMI I KOMUNITETIT DHE RRJETIT TË NDËRMJETËSVE NËPËRMJET KËRKIM – ZHVILLIMIT:

 

NAREA, jo vetëm që bën të mundur një mjedis ku çdo anëtar mund të zhvilloj rrjetin e vet dhe mundësitë e biznesit, por për më tepër nëpërmjet Kërkimeve të Tregut, Konferencave, Simpoziumeve dhe Tavolinave të Rumbullakta, synon fuqizimin e çdo Brokeri në NDËRMJETËSIM.

MEDIA

RESEARCH & STATISTICS

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Feed

"Tatimi për Kalimin e Pronësisë" Trajnimi i parë për 2024 i dedikohet paketës fiskale për Kalimin e Titullit të Pronësisë: 1. Sa është Çmimi i Shitjes sipas Ligjit? 2. Sa është çmimi i Blerjes? 3. Sa Tatim duhet paguar? Këto e të tjera me Ekspert fiskal nga Institucionet kryesore në vend. Kur : E Enjte, 29 Shkurt 2024, Ora : 9:00-12:45 Ku : Hilton Garden Inn Tirana. Tarifa e pjesëmarrjes: Për Anëtarët e NAREA-s është FALAS . Për këdo tjetër, 20 Euro/person. Rregjistrohu Paraprakisht në info@narea.al ose +355 69 20 90 248 . #NAREA #YourEdgeInRealEstate

5

Erblin Cullhaj Real Estate e shfrytëzoi maksimalisht Konsultimin FALAS të #NAREA 😀. MOS HARRO, E Martë & E Enjte, dy orë 2-4 pm, #NAREA në dispozicion për konsultim ligjor & fiscal në lidhje me Real Estate. #NAREA #AvantazhiKryesorNëRealEstate

8

@erblin_cullhaj_real_estate e shfrytëzoi maksimalisht Konsultimin FALAS të #NAREA 😀. MOS HARRO, E Martë & E Enjte, dy orë 2-4 pm, #NAREA në dispozicion për konsultim ligjor & fiscal në lidhje me Real Estate. #NAREA #AvantazhiKryesorNëRealEstate

9

Pas një performance përtej pritshmërive për të 5-tin vit rradhazi, një treg prej 1.3 Miliardë EUR, që kontribuon i kombinuar në 1/3 e rritjes ekonomike në vend, ka ardhur koha që në 2024 të marrë vëmendjen e duhur: 1. Me mbi 1'100 Profesionistë & Sipërmarrës të liçensuar, sot tregu kërcënohet nga konkurrenca e pandershme dhe nga pjesa informale që gëlon kudo nëpër portale dhe rrjetet sociale. Nëse liçensimi ka vlerë, ky është viti që duhet treguar dhe kjo kërkon ndërhyrjen e Institucioneve përgjegjëse (monitoruese & ligjzbatuese). 2. Të paktën 20% e Ekonomisë fuqizohet nga kombinimi i Real Estate & Ndërtimi. Rreth 25% e IHD targeton Real Estate. Për mos të folur që nëse nuk do funksiononte Real Estate nuk do kishim Airbnb, Booking apo turizëm të akomoduar. Një sektor i tillë duhet të marrë vëmendjen e duhur fiskale, jo me politikëbërje të shkëputur dhe pa trajtuar strehimin si biznes. Një amortizim 1% i kombinuar me një tatim 15% është miksimi më pak i nevojshëm, absolutisht jo i duhuri për strehimin dhe uljen e presioneve të evazionit - që vështirësojnë së tepërmi strehimin. #NAREA #StrehimiDrejtë #ProfesioniLiçensuar

53

Produkti më i ri për këdo që është pjesë e familjes #NAREA: 2️⃣ ditë në javë 2️⃣ orë në secilën ditë 2️⃣ disiplina të rëndësishme 2️⃣ staff të #NAREA në dispozicion 2️⃣ ekspertë të jashtëm ekskluzivisht vetëm sepse jeni #NAREA. E kemi seriozisht kur themi se jemi #AvantazhiKryesorNëRealEstate 😉. #NAREA #YourEdgeInRealEstate

10

 

Proud member of

2024 All right reserverd © National Albanian Real Estate Association

Design by Gremza

NAREA

NAREA

#YourEdgeInRealEstate

I will be back soon

NAREA
Hey there 👋
It’s your expert from NAREA.
How can I help you?
Start Chat with: