VISION

Be a Reliable Partner, leading our members and their clients through an increasingly dynamic real estate terrain.

 

MISSION

Empower MEDIATORS as they professionally preserve, protect and develop the right of irremedial property for all.

Members

EMPOWERING COMMUNITY AND NETWORK OF MEDIATORS THROUGH RESEARCH – DEVELOPMENT:

 

NAREA not only enables an environment where each member can develop their own network and business opportunities, but furthermore through Market Research, Conferences, Symposiums and Round Tables, aims at empowering every Broker in MEDIATION.

Analysis & Statistics

EMPOWERING COMMUNITY AND NETWORK OF MEDIATORS THROUGH RESEARCH – DEVELOPMENT:

 

NAREA not only enables an environment where each member can develop their own network and business opportunities, but furthermore through Market Research, Conferences, Symposiums and Round Tables, aims at empowering every Broker in MEDIATION.

MEDIA

RESEARCH & STATISTICS

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Feed

Our world today is looking for men and women with integrity, for communicators who back up their way of doing business with their lives. Nowdays #ALifeOfIntegrity is not the most fashionable thing to live of. Meantime #Integrity is not something trendy to follow, has nothing to do with pins. In the real life, #Integrity is not a sprint, it is a marathon, a lifelong way of living. NAREA - National Albanian Real Estate Association we're honored to not only partner for & support the #WeekOfIntegrity, but also to empower our Real Estate Community in Albania with the ethical principles. Inspired by our Global Partner, National Association of REALTORS® , since October 2022 all #NAREA members are abiding by the Code of Ethics, the highest standards of doing Real Estate Business in country. #NAREA #YourEdgeInRealEstate #WeekOfIntegrity

1

NAREA - National Albanian Real Estate Association ju uron Gëzuar Festat e Nëntorit! #NAREA #YourEdgeInRealEstate

4

Për NAREA - National Albanian Real Estate Association “Shqipëria jashtë Listës Gri të FATF/MoneyVal” – është lajm inkurajues jo vetëm për Ekzekutivin shqiptar por njëlloj edhe për Sipërmarrjen, sidomos ata që janë motor të ekonomisë tonë, siç është sektori i Real Estate. #NAREA, brenda një periudhe të shkurtër që nga krijimi, ka arritur që të jetë poli përfaqësues i sektorit të Ndërmjetësve të Pasurive të Paluajtshme (Real Estate), duke kontribuar në mënyrë aktive jo vetëm në funksion të vlerësimit pozitiv dhe daljes së vendit nga “Lista Gri”, por edhe më gjerë se kaq, duke përçuar në organet përkatëse shqetësimet e sektorit, vlerësimet e tregut, cënueshmëritë dhe pikat e forta të këtij sektori. I gjithë angazhimi ka shkuar dhe shkon në funksion të bashkëpunimit mes aktorëve kyç publik e privat, pa të cilët nuk ka zhvillim dhe arrije të qëndrueshme. Dalja nga Lista Gri e ndihmon mobilitetin dhe qëndrueshmërinë e tregut të Pasurive të Paluajtshme, duke rritur shpejtësinë e kryerjes së transaksioneve si dhe bërë vendin me tërheqës për investime të huaja cilësore në këtë fushë, gjithnjë në përputhje me legjislacionin parandalues të pastrimit të parave. Nëpërmjet këtij vlerësimi pozitiv, vijnë dhe incentivat për shëndoshjen e ekonomisë shqiptare nëpërmjet flukseve legjitime në sektorët e Real Estate dhe atë të Turizmit, duke rritur kështu ecurinë drejtë qëndrueshmërisë në këtë trend pozitiv të luftës ndaj pastrimit të parave. Sektori i Pasurive të Paluajtshme, së bashku me sektorë të tjerë, të lidhur mes tyre ngushtësisht, është thelbësor në ekonominë e Shqipërisë dhe do të vazhdojë të jetë promotor zhvillimi. #NAREA është organizata e biznesit të Ndërmjetësuesve të Pasurive të Paluajtshme, një aktor lider në sektorin e pasurive të paluajtshme në Shqipëri, duke qenë e vetmja organizatë e tillë në vend, dhe më e madhja ndër organizimet profesionale dhe ato të sipërmarrjes, por gjithashtu edhe në rolin e promovuesit të praktikave të biznesit bazuar mbi etikën dhe rregullimin ligjor në fuqi. Misioni ynë, është rritja e imazhit të figurës së Ndërmjetësit të Pasurive të Paluajtshme, në nivele të larta etiko-profesionale dhe në respektim të parashikimeve ligjore, nëpërmjet edukimit dhe fuqizimit të çdo anëtari në #NAREA. #NAREA #YourEdgeInRealEstate #FATF #MoneyVal

2

#Get2Know #NAREA dhe RE/MAX Central Albania & Klajdi Kokla. #NAREA #YourEdgeInRealEstate

6
1

Anyone licensed to help you buy or sell property is an agent, but not all agents are REALTORS®. Only #NAREA MEMBERS & REALTORS® adhere a strict Code of Ethics. Is your agent one of #NAREA & REALTOR®? NAREA - National Albanian Real Estate Association NAR Global #NARGlobal77 #YourEdgeInRealEstate

8

 

Proud member of

2023 All right reserverd © National Albanian Real Estate Association

Design by Gremza

NAREA

NAREA

#YourEdgeInRealEstate

I will be back soon

NAREA
Hey there 👋
It’s your expert from NAREA.
How can I help you?
Start Chat with: