Njoftime dhe Evente

NAREA – National Albanian Real Estate Association full Introduction
Në RADIO TELEVIZIONI SCAN , me @Lorenc Rabeta
4+ Takime Rajonale, 💯+ Zyra të takuara dhe 500+ Ndërmjetës të influencuar në këtë turne të parë të #NAREA.
Super takimi i NAREA – National Albanian Real Estate Association me një pjesë nga Brokerat e Durrësit.
1.4 milion euro po blihet një shtëpi, flasin ekspertët: Ja ku mund të blini apartament lirë!
Pasuritë e Paluajtshme, me një kthyeshmëri nga 8-15%/në vit
Glad to start this Cooperation with & Learn from, the Skylife Success CEO – Krish Dhanam
Shitja e pronave, ligji për ndërmjetësit do rrisë sigurinë e tregut
Postim I datës 31 Janar 2022
Postim I datës 29 Janar 2022
Postim I dates 28 Janar 2022
Postim I dates 10 Janar 2022
Postim I datës 5 Janar 2022
Postim I datës 4 Janar 2022
Postim I dates 23 Dhjetor 2021
Postim I datës 3 Dhjetor 2021
Postim I dates 22 Nëntor 2021
Postim I dates 11 Nëntor 2021
Postim I dates 9 Nëntor 2021
Postim I datës 8 Nëntor 2021
Prononcim per media i Drejtorit Ekzekutiv te National Albanian Real Estate Association, z.Reinaldo Pipiria
Drafti për profesionin e ndërmjetësit të pasurive të paluajtshme, NAREA: Ministria e Drejtësisë të zgjasë afatin e konsultimit, s’mund të mbyllet në një ditë
Ilda Zaloshnja per monitor.al
Diskutime për Projektligjin e Licensimit të Profesionistëve

2023 All right reserverd © National Albanian Real Estate Association

Design by Gremza