Prononcim per media i Drejtorit Ekzekutiv te National Albanian Real Estate Association, z.Reinaldo Pipiria

Drejtori Ekzekutiv i National Albanian Real Estate Association, Reinaldo Pipiria thotë se procesi i konsultimit të projektligjit zgjati 6 muaj, por në përfundim të tij nuk rezulton të prezantohet drafti i dakordësuar dhe për këtë arsye kërkohet më tepër kohë për konsultimin. Sipas përfaqësuesit të Shoqatës Kombëtare të Ndërmjetësve të Pasurive të Paluajtshme në takimin përmbyllës për konsultimet e projektligjit nga Ministria e Drejtësisë nuk është paraqitur drafti me ndryshimet e propozuara nga NAREA.

#NAREA #ProjektligjiNdermjetesitPasurivePaluajtshme

 

Linku I postimit : https://www.monitor.al/drafti-per-profesionin-e-ndermjetesit-te-pasurive-te-paluajtshme-narea-ministria-e-drejtesise-te-zgjase-afatin-e-konsultimit/

2024 All right reserverd © National Albanian Real Estate Association

Design by Gremza

NAREA

NAREA

#YourEdgeInRealEstate

I will be back soon

NAREA
Hey there 👋
It’s your expert from NAREA.
How can I help you?
Start Chat with: