Postim I datës 4 Janar 2022

Kjo ishte kartolina e fundvitit nga #NAREA për çdo zotërues të një pasurie të paluajtshme, bashkëpunimi për bërjen të mundur të shtyrjes për 4+3 muaj të Procesit të Rivlerësimit, si dhe një lajm shumë i mirë me të cilin fillojmë 2022:

“Duke qenë se procesi i rivlerësimit po jep efekte pozitive në tregun e pasurive të paluajtshme, NAREA – National Albanian Real Estate Association pritet që shumë shpejt të propozojë një formulë që do të qëndrojë afatgjatë, duke shmangur shtyrjet e shpeshta të procesit.”

#NAREA #ShtojmëVlera #PasuriPaluajtshme

 

Linku I postimit: https://www.monitor.al/shtyrja-e-rivleresimit-deri-ne-korrik-2022-shoqata-e-ndermjetesve-potencial-per-rivleresim-me-cmim-te-tregut-do-jene-apartamentet-e-blera-qe-ne-grope/?fbclid=IwAR0qHj_cM7p3bBCVbWOh_-uzHTdgpvoZ2eezSaeTR2rB3mNTyhl5dFt-4CI

2024 All right reserverd © National Albanian Real Estate Association

Design by Gremza

NAREA

NAREA

#YourEdgeInRealEstate

I will be back soon

NAREA
Hey there 👋
It’s your expert from NAREA.
How can I help you?
Start Chat with: